Σελίδες

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

581192_315275388543704_100001837354524_767120_2139980275_nΧιλιάδες φορές έχω πει ότι δεν θα ξανακάνω (πολιτική) ανάλυση γιατί δεν με αφορά και όλο ξαναπέφτω στο λάκκο με τους αραπάδες. Εχω χρόνια τώρα μια άλλη άποψη για τη πολιτική πράξη που για μένα ξεκινά με το πρώτο κλάμα του μωρού όταν γεννιέται, ενώ για τους περισσότερους πολιτική είναι ένα πράμα που έχει να κάνει με οικονομικές θεωρίες με μίζες και πολέμους.
Τέλος πάντων ας είναι ….. ένεκα που το κακό το ριζικό μου με έχωσε στον αριστερό χώρο (χιχιχιχιχιχιχιχιχι) με χίλιες διο αντιρρήσεις και για την ονομασία αλλά και τις επικρατούσες θεωρίες όπως και για τη στάση της αριστεράς όλα αυτά τα χρόνια θα προσπαθήσω να δω με μια άλλη ματιά τα πράματα.
Χρόνια πολλά τώρα έχω σταθεί απέναντι στη (δημοκρατία) και σε αυτό το κόλπο των εκλογών αλλά αφού κανείς δεν με ακούει, και γιατί άλλωστε,είπα και γω να πάω να ψηφίσω, άσε που κείνες τις μέρες είναι πιο εύκολο να βγάλεις και γκόμενα. Είναι και το άλλο, αυτή η έμφυτη σιχαμάρα που έχω με τους νουνεχείς νοικοκυραίους, που όλα τα κάνουν κάτω από ώριμη σκέψη και που αυτή η σκέψη που διακατέχεται από το μέτρο (γαμώ το μέτρο μου) επικρατεί αιώνες τώρα στον τόπο,και έχει βοηθήσει στην εξέλιξη του είδους αυτού, κάτι σαν άνθρωπος ας πούμε.
Επειδής άρχισα πάλι το μπλαμπλα…ας μπούμε στο ζουμί. Τον τελευταίο καιρό κατηγορείται ο συριζας γιατί κλείνει επί δεξιά, το κκε επειδής περιχαρακώνεται και δεν ανοίγεται. Κοίτα να δεις που θα βγω και υποστηριχτής και των διο. Ρε μάγκες ο σύριζας πάει δεξιά για να τσιμπήσει ψήφους και το κκε κλείνει πορτόφυλλα μήπως μαγαριστεί ….. τι δεν καταλαβαίνετε..?????? Έτσι κι αλλιώς αυτή καθ αυτή η διαδικασία των εκλογών είναι ένα πούστικο (να με συγχωρέσουν οι γκέη) παιχνίδι που συμμετέχουν τα κόμματα αιώνες τώρα. Αυτό λοιπόν το παιχνίδι των εκλογών τα φασιστάκια της νδ του πασοκ και της χα το παίζουν μια χαρά, οι (αριστεροί)?? ρε σεις ή παίχτε πούστικα όπως αυτοί ,ή βγείτε στο αντάρτικο δεν μένει τίποτε άλλο.
Και τώρα θα μου πείτε που κολλάει ο τίτλος………. χρόνια ακούω το όρο ταξική συνείδηση και δεν καταλαβαίνω ακριβώς το νόημα. Ας πούμε….  ο μαλάκας που δεν έχει μία και πάει στη χα να βγάλει ένα μεροκάματο έχει ταξική συνείδηση?????? Ο παπάρας που βρωμάει το χνότο του και μπαίνει στη κλαδική του πασοκ να ξεβρομίσει έχει ταξική συνείδηση???????? Ο χλημίτζουρας που έχει ένα μαγαζάκι και νομίζει ότι είναι αστός και πάει στη νδ γιατί εκεί ήταν και ο σχωρεμένος ο παππούς του έχει ταξική συνείδηση???? Και στο τέλος τέλος αν όλοι αυτοί δεν έχουν ποιός φταίει??????
Ο καπιταλισμός σου λέει….. κύριε είσαι μάγκας????? ωραία βρες το κόλπο βάλε τους άλλους να δουλεύουν για πάρτη σου και άμαν είσαι ξύπνιος και θα τα κονομήσεις χοντρά και θα χεις και 10 γκόμενες. Και έρχεται ο κομουνισμός και σου λέει, ψωμί για όλο τον κόσμο. Μα πάτε καλά ρε ???? Αφού ο άλλος του δίνει και εξοχικό και γκόμενα με σας θαρθει???? είσαστε τρελοί??????
Γιατί άραγες η αριστερά δεν λέει στο κόσμο ότι υπάρχει κόλπο νάχουμε όλοι εξοχικό φεράρι αρμάνι και γκόμενες???????? τι φοβάται????? Γιατί χρόνια τώρα έχει επιτρέψει σε όλα αυτά τα αρχίδια να διαβάζουν τους ποιητάδες που γράψαν για τη λεφτεριά και να τους απαγγέλουν σαν δικούς τους????? Γιατί η αριστερά άφησε τα φασιστάκια να ακούν Μάνο Μίκη Νιόνιο κα??????? Γιατί δεν περιφρούρησε και δεν έβαλε πάνω από όλα εκείνο που χε πει ο Καζατζάκης <Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ’ όλους τους σωτήρες· αυτή ‘ναι η ανώτατη λευτεριά, η πιο αψηλή, όπου με δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος. Αντέχεις;>

Γιατί γαμώ το φελέκι μου……????????
ΥΓ. αν στεναχώρησα κάποιους να με σχωρνάνε…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου